Владислав Гераскевич: Я намагався

Владислав Гераскевич: Я намагався "їхати на результат"

Олімпіада-2018
Укрінформ
У змаганнях скелетоністів на XXIII зимових Олімпійських іграх в Пхьончхані завершився перший день. Спортсмени здійснили по 2 спуски. Завтра на них очікує 3-й, і за сумою спроб сформується 20-ка найкращих, яка виступить у фінальному, четвертому заїзді.

Дебютант Ігор українець Владислав Гераскевич, який посів високе 15-те місце, зазначив, що він намагався "їхати на результат", повідомляє прес-служба НОК. 

Читайте також: Шведка Еберг сенсаційно виграє індивідуальну гонку. Текстова трансляція

"У першому заїзді стартовий час був 4,98 - це мій особистий рекорд. На жаль, в Україні у нас немає стартової естакади, і тому зі стартом є деякі проблеми, ми в цьому завжди відстаємо. У першому заїзді трохи "помотало": після 9-го віражу складна ділянка, де багато помиляються. Там досить важко потрапити у правильну лінію. Другий заїзд - старт 4,99. Я намагався їхати на результат, тримати позицію. 14-е місце, яке я мав після першого заїзду, - це суперздорово. У скелетоні ніколи не можна розслаблятися. Це такий вид, коли один дотик до борту може коштувати багато", - сказав 19-річний український атлет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-