Шведка Еберг сенсаційно виграє індивідуальну гонку. Текстова трансляція

Шведка Еберг сенсаційно виграє індивідуальну гонку. Текстова трансляція

Олімпіада-2018
Укрінформ
Онлайн-трансляція індивідуальної гонки на 15 км серед біатлоністок на XXIII зимовій Олімпіаді у Пхьончхані (Республіка Корея).

ОЛІМПІАДА-2018. БІАТЛОН. ІНДИВІДУАЛЬНА ГОНКА. ЖІНКИ

15 лютого 2018 року. Пхьончхан. Біатлонний центр "Альпенсія" Початок гонки о 10.15 за київським часом. Температура повітря +3С.

**********

11:45 І на останок про наших. Результати гнітючі. Найкращі з українок Джима і Валя Семеренко лише в третьому десятку. Провал Віти Семеренко, яка не потрапила навіть в топ-60. 

11:40 Дальмайєр не обходить навіть Кузьміну, у неї лише «бронза». Отже, трійка призерів наступна: 1.Еберг, 2.Кузьміна, 3.Дальмайєр. 

11:35 Пройсс фінішує третьою

11:30 На жаль, українки, втративши шанси, майже зупинились на трасі. Місця сьогодні будуть у нас дуже низькі.

А тим часом, Пройсс йде на «бронзу». Дальмайєр потрібно відіграти 30 секунд у Еберг аби стати чемпіонкою.

11:25 Отже, на медалі ще претендують дві німки – Дальмайєр і Пройсс. 

11:20 Німкеня Пройсс чисто стріляє три рубежі і також ще може дістати Еберг. Трійка лідерів поки що така: Еберг, Кузьміна і ще одна словачка Фіалкова. 

11:15 Дальмайє стріляє точно і вона ще здатна відібрати «золото» у Еберг. На четвертій стрільбі Валя Семеренко, на жаль, запнулась на передостанній мішені. Промах і це знову ми без медалей.  

У Віти Семеренко ще один промах. 

11:10 Валя Семеренко стріляє влучно і на третьому рубежі! Натомість, Віта Семеренко тричі промахується і втрачає будь-які шанси. Тим часом, у Валі ці шанси з’являються – потрібно закривати усі мішені і чекати на промахи конкуренток.

Джима вибуває з боротьби – у неї ще один промах.

А от Ханна Еберг – фактично чемпіонка. 

11:05 Джима влучно стріляє на другому рубежі! Але її відставання від лідера на цьому відрізку дуже велике – 1 хвилина 38 секунд. Меркушина йде на фініш, набравши 6 штрафних хвилин.

 А от і сенсація – шведка Ханна Еберг закрила всі мішені і йде на медаль!

Домрачева – три промахи на третьому рубежі. Дальмайєр – один промах на старті.

11:00 Віта Семеренко стріляє без промахів на першому рубежі! Втім вона пройшла перший відрізок на 30 секунд гірше за Кузьміну. У Домрачевої одна невдача на третій стрільбі. Дальмайєр вже також на трасі. А от Кузьміна вже фінішувала – по її часу вестимуть лідерів.

10:55 І Джима, і Віта Семеренко програли розгін Кузьміній. Перша стрільба – Джима припускається одного промаху. У Меркушиної ще три промахи, в сумі вже п’ять. Кузьміна на останній стрільбі все влучає і все ще претендує на медалі.  

А Валя Семеренко влучає все і на другому рубежі!

10:50 Валя Семеренко стріляє влучно на першому рубежі. Домрачева – без помилок і в другій стрільбі. Білоруска стає лідером. Стартувала четверта українка в цій гонці - Віта Семеренко.

10:45 Валя Семеренко теж розігналась гірше за Кузьміну. Друга стрільба у неймовірно швидкої сьогодні Кузьміної – одна невдача. А це значить, що вона значно погіршує свої шанси на «золото». У Меркушиної ще одна хвилина штрафу. Несподіваний лідер після двох вогневих рубежів - шведка Ханна Еберг. А тим часом, стартувала Юлія Джима.

10:40 Валя Семеренко пішла на дистанцію. Перша стрільба у Домрачевої – усе влучно. А от Бескон двічі не влучає. На відрізку 4,6 км Меркушина програє Кузьміній вже 2 хвилини. Макарайнен - один промах. 

10:35 Меркушина йде значно повільніше Кузьміної. Вже програє їй 18 секунд. Олсбю робить ще один промах і вибуває з претенденток на медалі. Стріляє Меркушина – один промах. Один промах у Кузьміної на другому рубежі.

10:30 Кузьміна стріляє влучно. Вона поки що орієнтир для усіх інших. Меркушина вже поступається Кузьміній після перших 600 метрів. Бескон і Домрачева на трасі.

10:25 Перший вогневий рубіж. Олсбю – один промах, а це плюс хвилина. А тим часом стартувала Анастасія Меркушина.

10:20 Пішла на дистанцію Анастасія Кузьміна. На стартових кілометрах у неї кращий час.

10:15 До речі, погода сьогодні цілком оптимальна для змагань. Холодно, але сонячно і вітер стих. Отже, гонка стартувала. Першою на дистанцію пішла Ольга Полтораніна з Казахстану. Слідом за нею Марта Олсбю.

10:04 Щодо інших інтриг, то усіх цікавить, чи здатна Лаура Дальмайєр вибороти у Пхьончхані своє третє «золото»? Сьогодні вона головна фаворитка. Коло претендентів звичне – Дар’я Домрачева, Доротея Вірер, Анаїс Бескон, Анастасія Кузьміна. Плюс сенсаційні призерки попередніх гонок – Марта Олсбю та Вероніка Віткова. 

09:50 Відзначимо, два моменти. Перший. В якій формі перебуває Юлія Джима, яка сьогодні бігтиме на Олімпіаді свою першу гонку? Другий. На що готова Віта Семеренко – єдина наша біатлоністка, яка в перших гонках показала готовність битись за медалі?

09:45 Нагадаємо, жіноча індивідуальна гонка почнеться о 10:15. Стартові номери українок: 21.Анастасія Меркушина, 44.Валя Семеренко, 56.Юлія Джима, 65.Віта Семеренко

09:37 Доброго ранку. Розпочинаємо трансляцію жіночої індивідуальної гонки. Третя спроба наших біатлоністок хоча б наблизитись до медальних результатів. На жаль, попередні гонки розчарували і навіть поставили під сумнів готовність наших дівчат до цієї Олімпіади. Немає швидкості, немає влучності. 

В індивідуальній гонці на 15 км з чотирма вогневими рубежами беруть участь біатлоністок. Україну представляють Анастасия Меркушина (21-й номер), Валя Семеренко (44), Юлія Джима (56), Віта Семеренко (65).

Представники України одного разу піднімалися на олімпійський п'єдестал у біатлонних індивідуальних гонках - в японському Нагано-1998 "срібло" отримала Олена Петрова. На минулих Іграх 2014 року в Сочі Віта Семеренко четвертою в історії українського біатлону виграла олімпійську нагороду в особистих гонках, завоювавши бронзову медаль у спринтерській гонці, яка згодом перетворилася на "срібло" через дискваліфікацію за допінг росіянки Ольги Вілухіної. "Бронзу" у спринті здобули Валентина Цербе - у норвезькому Ліллегаммері-1994 - та Лілія Єфремова - в італійському Турині-2006. Віта Семеренко, Юлія Джима, Валя Семеренко та Олена Підгрушна виграли "золото" Олімпіади-2014 в естафеті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-