Українські армрестлери поборються за нагороди топового турніру Vendetta All Stars у Польщі

Українські армрестлери поборються за нагороди топового турніру Vendetta All Stars у Польщі

Укрінформ
Найкращі українські представники армспорту виступлять 17-18 листопада на турнірі Vendetta All Stars - Armfight#50. 

Ці традиційні престижні змагання проходять у польському місті Румя вже уп'ятдесяте. Нинішнього року нагороди розіграють представники з 25-ти країн світу. Про це повідомив під час прес-конференції в Укрінформі заступник міністра молоді та спорту України з неолімпійських видів спорту Ярослав Войтович, інформує кореспондент агентства.

"Армрестлінг - дуже мужній та динамічний вид спорту. Українські рукоборці на змаганнях традиційно посідають високі місця. З боку міністерства ми завжди робили й робитимемо все від нас можливе, аби підтримувати зіркову українську команду - і матеріально, і в інформаційному плані. У Польщі буде просто грандіозний турнір, який увійшов до програми Кубка світу серед професіоналів Zloty Tur World Cup. Приїдуть найкращі з 25-ти держав. Зичу нашим армрестлерам перемог", - сказав Войтович.       

Багаторазовий чемпіон Європи та світу, володар Кубка світу серед професіоналів в абсолютній вазі Андрій Пушкар захищатиме у Польщі свій пояс за версією Professional Armwrestling League. Опонентом спортсмена з міста Кременець на Тернопільщині буде багаторазовий чемпіон світу Денис Циплєнков з Росії.

"Це найсильнійший суперник серед тих, з ким мені довелося боротися. Зроблю все, щоб його перемогти. Усе залежатиме від того, в якій фізичній формі кожен з нас підійде до цього  протистояння", - зазначив Пушкар.

Українці Руслан Бабаєв з Харкова та Олег Жох з Рівного поїдуть боротися у відкритій вазі. Бабаєву (95 кг) протистоятиме чемпіон США Тім Бреснан (140 кг), а Жоху (85 кг) - росіянин Віталій Лалєтін (105 кг).

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: букмекери зробили прогноз на ігри "Динамо" та "Ворскли"

Під час прес-конференції представники ЗМІ стали свідками майстер-класу з армрестлінгу від президента Київської федерації армспорту, майстра спорту Ірини Рожещенко, супротивницями якої були найсильніша жінка планети стронгвумен  Ольга Лящук та "Міс Олімпія-2017" з фітнесу Ганна Мирон. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-