Понад 600 українців підтримають боксера Усика у Манчестері

Понад 600 українців підтримають боксера Усика у Манчестері

Укрінформ
Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі український боксер Олександр Усик не залишиться без підтримки співвітчизників під час титульного бою з Тоні Беллью в Манчестері.

Понад 600 українців вже придбали квитки на боксерський вечір і підтримуватимуть на Manchester Arena Олександра Усика в традиційній формі - з українськими прапорами та у вишиванках. Про це повідомляє klitschko-brothers.com

"Основна частина наших фанів - представники української діаспори в Британії. Тільки з Лондона вранці 10 листопада виїжджають на автобусах, власних авто і поїздах близько 350 українців. Наша діаспора навіть організувала спеціальний виїзд за маршрутом Лондон - Манчестер - Лондон (після бою), забронювавши два автобуси. Також у Манчестер приїдуть українці з Шотландії, Уельсу, Північної Ірландії, Франції, Голландії, Німеччини, Чехії, Польщі та інших країн Європи. Понад 150 прихильників боксерського таланту абсолютного чемпіона світу у важкій вазі прилетять з України", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, Олександр Усик готується до бою, який відбудеться 10 листопада в Манчестері (Велика Британія). Британський боксер Тоні Беллью спробує відібрати в українця чемпіонські пояси за версіями WBC, IBF, WBO і The Ring. Для британця це буде останній бій в кар'єрі і єдиний шанс стати абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі.

Читайте також: На боксерський поєдинок Усик – Беллью продано вже 20 тисяч квитків

На боксерський поєдинок Усик – Беллью продано вже понад 20 тисяч квитків, що становить 95% місць арени у Манчестері, де проходитиме бій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-