На боксерський поєдинок Усик – Беллью продано вже 20 тисяч квитків

На боксерський поєдинок Усик – Беллью продано вже 20 тисяч квитків

Укрінформ
На боксерський поєдинок Усик – Беллью продано вже понад 20 тисяч квитків, що становить 95% місць арени у Манчестері, де проходитиме бій.

Вартість квитків становить від 40 до 800 фунтів стерлінгів. Про це повідомляє klitschko-brothers.com

Найдешевші квитки були розкуплені за лічені години після старту продажів і зараз продаються на спеціалізованих британських квиткових сервісах перепродажів за ціною до чотирьох номіналів. Наприклад, квитки з номіналом у 40 фунтів можна придбати по 150.

Багатофункціональна Manchester Arena, на якій пройде боксерський вечір, вміщує 21 000 глядачів і є однією з найбільших критих арен Європи і світу. Тут проводили свої бої Майк Тайсон, Девід Хей, Джо Кальзаге, Ріккі Хаттон, Амір Хан. Тут проходили матчі олімпійського турніру з баскетболу в 2012 році, чемпіонат світу-2008 з водних видів спорту, Ігри Співдружності-2002. Арена традиційно приймає понад 1 млн глядачів щороку.

Читайте також: Беллью: Усик – монстр, від якого всі тікають, але не я

Як повідомляв Укрінформ, 10 листопада в Манчестері (Велика Британія) відбудеться боксерський поєдинок Усик – Беллью. Беллью спробує відібрати в українського боксера Олександра Усика чемпіонські пояси за версіями WBC, IBF, WBO і The Ring. Для британського боксера це буде останній бій в кар'єрі і єдиний шанс стати абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі.

Фото: BoxingScene 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-