Беллью: Усик – монстр, від якого всі тікають, але не я

Беллью: Усик – монстр, від якого всі тікають, але не я

Укрінформ
Почесний чемпіон WBC у важкій вазі Тоні Беллью збирається втретє шокувати світ у бою з абсолютним чемпіоном світу в крузервейті Олександром Усиком після двох перемог над Девідом Хеєм.

Тоні Беллью, зокрема, зазначив, що Усик – монстр, від якого всі тікають, і лише він може прямо вийти проти нього і хотіти битися.

"Без сумніву, це буде найскладніший бій у моїй кар'єрі. Усик - самий грізний суперник, з яким я коли-небудь зустрічався. Він людина, яка всіх лякає. Він монстр, від якого всі тікають. І лише такий, як я, може йти прямо на нього і хотіти битися.

Що з цього вийде - дізнаємося 10 листопада. Я не збираюся шокувати світ уперше, і навіть не вдруге. Я шокую світ втретє. Забудьте про вагу, про дієти. Це бій за звання абсолютного чемпіона світу. Ось, що важливо. Я не думаю про свою вагу, я не думаю про ті дурні речі, які говорить Усик, що він невидимий на рингу, я не думаю про те, наскільки хороший мій майбутній суперник. Я думаю про те, як увечері 10 листопада їхатиму додому з усіма поясами", - цитує Беллью XSPORT

Читайте також: Спаринг-партнер Усика: Він боксує так, ніби у нього чорний пояс по боксу

Як повідомляв Укрінформ, 10 листопада в Манчестері (Велика Британія) відбудеться боксерський поєдинок Усик – Беллью. Беллью спробує відібрати в українського боксера Олександра Усика чемпіонські пояси за версіями WBC, IBF, WBO і The Ring. Для британського боксера це буде останній бій в кар'єрі і єдиний шанс стати абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі.

Фото: skysports.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-