Спаринг-партнер Усика: Він боксує так, ніби у нього чорний пояс по боксу

Спаринг-партнер Усика: Він боксує так, ніби у нього чорний пояс по боксу

Відео
Укрінформ
Спаринг-партнер абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика американський супертяж Малік Скотт прокоментував роботу із українським боксером.

Малік Скотт, перебуваючи в тренувальному таборі в Києві, зокрема зазначив, що Усик боксує так, ніби у нього чорний пояс по боксу, і за кожну помилку доводиться платити.

"Я перебуваю в Києві вже 4 тижні. Усик боксує так, як ніби у нього чорний пояс по боксу. Ми спаррінгуємо кожного дня. Він розумний, навчений, неймовірний, просто майстер боксу.

Якщо ти промахуєшся - він змусить тебе заплатити, якщо ти повільний - він змусить тебе заплатити, якщо ти швидкий - він змусить тебе заплатити. Спаринг з ним - як шахова партія, але якщо ти помилився - він змусить тебе заплатити", - цитує Скотта isport.ua. 

Відео коментаря Скотта:

Читайте також: Промоутер WBSS: Перемога в Суперсерії зробила з Усика суперзірку

Як повідомляв Укрінформ, 10 листопада в Манчестері (Велика Британія) відбудеться боксерський поєдинок Усик – Беллью. Беллью спробує відібрати в українського боксера Олександра Усика чемпіонські пояси за версіями WBC, IBF, WBO і The Ring. Для британського боксера це буде останній бій в кар'єрі і єдиний шанс стати абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі.

Фото: klitschko-brothers.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-