Промоутер WBSS: Перемога в Суперсерії зробила з Усика суперзірку

Промоутер WBSS: Перемога в Суперсерії зробила з Усика суперзірку

Укрінформ
Промоутер Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) Ніссе Зауерланд поділився думками щодо майбутнього бою між українським боксером Олександром Усиком і британцем Тоні Беллью.

Ніссе Зауерланд, зокрема, зазначив, що перемога в Суперсеріі зробила з Усика суперзірку, тому бій з Беллью стане великою подією у Британії.

"Усик - дивовижний боксер. Перемога в Суперсеріі зробила з Усика суперзірку. Зараз він битиметься із Тоні Беллью, і будь-яка арена в Британії була б заповнена на їх бій. Оскільки ринок в Британії дуже великий і Тоні там зірка, то бій з Усиком продасть не лише всі квитки, а й буде великою подією для платного перегляду", - цитує Зауерланда XSPORT

Читайте також: Алі Башир: Навіть Джошуа не зміг би перемогти Олександра Усика

Як повідомляв Укрінформ, боксерський поєдинок Усик – Беллью відбудеться 10 листопада в Манчестері (Велика Британія). Беллью спробує відібрати в українського боксера Олександра Усика чемпіонські пояси за версіями WBC, IBF, WBO і The Ring. Для британського боксера це буде останній бій в кар'єрі і єдиний шанс стати абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі.

Фото: Facebook 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-