Надія Кіченок: Після перемоги в 1/2 фіналу WTA Elite Trophy тремтіли руки

Надія Кіченок: Після перемоги в 1/2 фіналу WTA Elite Trophy тремтіли руки

Укрінформ
Українські тенісистки Людмила Кіченок і Надія Кіченок поділилися враженнями від другої перемоги в Чжухаї (Китай) та виходу у парний фінал Малого Підсумкового турніру WTA.

Надія Кіченок, зокрема, зазначила, що під час традиційної процедури стискання рук після матчу вони тремтіли від хвилювання.

"Дуже хвилююче, що ми пройшли у фінал. Це був важкий матч, наші суперниці грали здорово. Було б дуже прикро програти в кінці. Я все ще тремчу від хвилювання. Ми задоволені, як пройшов тайбрейк, тому що в другому сеті наш рівень гри впав. Ми не відіграли цю партію добре. Тому здорово, що ми змогли перезавантажитися і повернутися до гри на тайбрейку", - цитує Людмилу Кіченок БТУ.

"Було дуже важливо фокусуватися на кожному розіграші, тому що ми розуміємо, наскільки цінним може бути кожне очко. Звичайно, вийти у фінал - це так хвилююче, коли в кінці ми тиснули один одному руки, то вони тремтіли", - додала Надія.

Як повідомляв Укрінформ, українські тенісистки Людмила Кіченок і Надія Кіченок вийшли у фінал підсумкового турніру WTA Elite Trophy, який проходить в Чжухаї (Китай). Сестри у парі виграли другий матч в групі турніру Hengqin Life WTA Elite Trophy Zhuhai із призовим фондом 2 млн 349 тис. 363 долара. 

Читайте також: Сестри Кіченок у парі вийшли у фінал тенісного турніру WTA Elite Trophy

Парний фінал на Малому Підсумковому турнірі пройде у неділю, 4 листопада. Матч розпочнеться о 7.30 за київським часом.

Фото: WTA Elite Trophy

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-