Сестри Кіченок у парі вийшли у фінал тенісного турніру WTA Elite Trophy

Сестри Кіченок у парі вийшли у фінал тенісного турніру WTA Elite Trophy

Укрінформ
Українські тенісистки Людмила і Надія Кіченок вийшли у фінал підсумкового турніру WTA Elite Trophy, який проходить в Джухаї (Китай).

Сестри Людмила і Надія Кіченок у парі виграли другий матч в групі турніру Hengqin Life WTA Elite Trophy Zhuhai із призовим фондом 2 млн 349 тис. 363 долара. Про це повідомляє БТУ.

Поєдинок у групі Бугенвіллея Людмила Кіченок/Надія Кіченок (Україна, 3) - Макото Ніномія/Мію Като (Японія, 2) тривав півтори години і закінчився з рахунком 6:4, 1:6, 10:7.

У першому сеті українкам вистачило одного брейка, щоб отримати перевагу і утримати його до кінця партії. У другому сеті ініціатива була на боці японок, які оформили два брейки. На вирішальному тайбрейку перед рахунком 5:5 тенісистки тричі обмінялися міні-брейками. Людмила і Надія вели 7:6, коли їм вдалося взяти ще один розіграш на подачі суперниць. У підсумку українки захистили обидва очки на своїй подачі, щоб здобути перемогу в цій зустрічі.

Читайте також: Надія Кіченок: Хвилююче здобути перемогу в першому матчі в Чжухаї

Як повідомляв Укрінформ, у першому раунді групового етапу турніру WTA Elite Trophy в Джухаї українська пара Людмила Кіченок/Надія Кіченок на вирішальному тайбрейку змогла вирвати перемогу (11:9) в двогодинному протистоянні з китайським дуетом Цзян Синьюй/Ян Чжаосюань.

Фото: Weibo

Фото на першій сторінці: Cristiano Andujar

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-