Надія Кіченок: Хвилююче здобути перемогу в першому матчі в Чжухаї

Надія Кіченок: Хвилююче здобути перемогу в першому матчі в Чжухаї

Укрінформ
Українські тенісистки Людмила і Надія Кіченок поділилися враженнями від успішного старту на підсумковому турнірі WTA Elite Trophy.

Надія Кіченок, зокрема, зазначила, що є труднощі через зміну часового поясу, але до виступу у другому раунді групового етапу WTA Elite Trophy є час адаптуватися.

"Неймовірно знову сюди повернутися. І хвилююче здобути цю перемогу, тому що є ще труднощі через зміну часового поясу. Зараз у нас буде трохи часу, щоб краще адаптуватися і бути готовими до наступної гри. Спасибі глядачам, що вболівали за обидві команди, як завжди на стадіоні була відмінна атмосфера", - цитує Надію Кіченок БТУ.

"Дуже раді, що змогли в кінці виграти, тому що в той момент ми йшли нога в ногу. Але нам вдалося це зробити", - сказала Людмила.

Як повідомляв Укрінформ, у першому раунді групового етапу турніру WTA Elite Trophy в Джухаї українська пара Людмила Кіченок/Надія Кіченок на вирішальному тайбрейку змогла вирвати перемогу (11:9) в двогодинному протистоянні з китайським дуетом Цзян Синьюй/Ян Чжаосюань.

Читайте також: Сестри Кіченок у парі вийшли до другого раунду турніру WTA Elite Trophy

У другому раунді турніру Hengqin Life WTA Elite Trophy Zhuhai з призовим фондом 2 млн 349 тис 363 доларів українки зіграють проти японського дуету Макото Ніномія/Мію Като.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-