Бачинська про

Бачинська про "бронзу" ЮОІ: Дуже хотілося порадувати всю Україну

Укрінформ
Дворазова бронзова призерка ЮОІ-2018 у Буенос-Айресі (Аргентина) українська гімнастка Анастасія Бачинська поділилася враженнями від свого виступу.

Анастасія Бачинська, зокрема, зазначила, що її друга бронзова медаль на юнацькій Олімпіаді, яку спортсменка виборола у вільних вправах, набагато важливіша та цінніша за її бронзовий виступ у багатоборстві.

"Чесно кажучи, сьогоднішня медаль набагато важливіша для мене, ніж нагорода в багатоборстві. Мені дуже хотілося порадувати глядачів в залі та всю Україну, й показати все, на що я здатна. Під час цього виступу я віддала всі свої сили та енергію, адже дуже хотіла доказати усім, що гідна цієї медалі й це ще не кінець. У майбутньому хочу змінити свою програму. Мені вона дуже подобається, але вважаю, не можна стояти на місці – треба завжди шукати нові шляхи для реалізації своїх намірів та мрій", - цитує Бачинську прес-служба НОК України.

Читайте також: Анастасія Бачинська виборола другу "бронзу" на юнацькій Олімпіаді

Як повідомляв Укрінформ, українська гімнастка Анастасія Бачинська виборола бронзову нагороду у вільних вправах на ІІІ літніх юнацьких Олімпійських іграх, які проходять у Буенос-Айресі (Аргентина). Бронзова нагорода у вільних вправах стала для 15-річної представниці спортивної гімнастики Анастасії Бачинської вже другою на ЮОІ-2018. Раніше юна українська спортсменка посіла 3 місце у багатоборстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-