Футбол: у збірної Чехії є вимушені заміни перед матчами зі Словаччиною та Україною

Футбол: у збірної Чехії є вимушені заміни перед матчами зі Словаччиною та Україною

Укрінформ
Новий наставник футбольної збірної Чехії Ярослав Шилгавий напередодні матчів Ліги націй УЄФА зі Словаччиною та Україною змушений піти на зміни у складі.

До ряду травмованих виконавців (Марек Сухі, Владімір Даріда, Боржек Дочкал) додалися ще двоє - Радім Ршезнік та Йозеф Гюшбауер, повідомляє Zbirna.com

"Захисник пльзеньській "Вікторії" Радим Ршезнік і півзахисник празької "Славії" Йозеф Гюшбауер отримали травми в останніх матчах своїх команд. Вони вже точно не зможуть допомогти чеській команді у матчах Ліги націй зі Словаччиною та Україною. Замість них Шилгавий терміново викликав до збірної Владіміра Цоуфала зі "Славії" та Міхала Травніка з "Яблонця". Крім того, на  дві вакантні позиці, які ще залишилися, чеський тренер запросив пару виконавців з цих же команд. Зі "Славії" - захисника Ондржея Куделу, з "Яблонця" - хавбека Лукаша Масопуста", - зазначається повідомденні.

Читайте також: Збірна України у складі 17 футболістів вирушила до Генуї

Гравці збірної Чехії уперше зібралися під керівництвом Шилгавого у понеділок в Празі. До четверга команда тренуватиметься у столиці Чехії, а потім вилетить до Трнави. У суботу, 13 жовтня, о 16.00 чехи проведуть там свій другий матч Ліги націй проти збірної Словаччини. 16 жовтня на чехів у Харкові чекає зустріч зі збірною України. Початок поєдинку о 21.45.

Становище у групі В1 Ліги Націй УЄФА: Україна - 6 очок (після 2-х зустрічей), Чехія - 0 (1), Словаччина - 0 (1).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-