Збірна України у складі 17 футболістів вирушила до Генуї

Збірна України у складі 17 футболістів вирушила до Генуї

Фото
Укрінформ
Збірна України у складі 17 футболістів на чолі з головним тренером Андрієм Шевченком вирушила до Генуї на контрольний поєдинок проти команди Італії, який відбудеться завтра, 10 жовтня.

Команда збірної України з футболу у складі 17 гравців, тренерів та адміністративно-медичного персоналу після проходження реєстрації та митного контролю зійшла на борт літака "Боїнг-738", який о 12.20 взяв курс на Геную. Час польоту - 3 години. Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

Уночі до збірної приєднався Василь Кравець, в якого був тривалий переліт із Сантьяго-де-Компостели з пересадкою та очікуванням у Франкфурті.

Ще шестеро гравців, які виступають в іноземних чемпіонатах, приєднаються до команди в аеропорту Генуї. Коноплянка, Яремчук, Малиновський, Лунін, Макаренко та Петряк прилетять до столиці Лігурії приблизно одночасно з чартером збірної України.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на футбольний матч у Генуї Італія - Україна

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 10 жовтня, національна збірна України з футболу проведе у гостях товариський матч з командою Італії. Букмекерські контори в цій зустрічі віддають перевагу чотириразовим чемпіонами світу італійцям. Спаринг Італія - Україна відбудеться 10 жовтня у Генуї на 37-тисячному стадіоні "Луїджі Ферраріс" і розпочнеться о 21.45 за київським часом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-