Хацкевич: Гра з

Хацкевич: Гра з "Маріуполем" була важкою

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич поділився враженнями від перемоги команди над "Маріуполем" (2:0) в перенесеному матчі 4 туру УПЛ.

Олександр Хацкевич на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що гра не була простою, в першому таймі динамівцям не вистачало контролю м’яча, а у другому надійніше зіграли в обороні.

"Був важкий матч, вже третій за тиждень, також непростий переїзд до Маріуполя. У першому таймі не вистачало не сказав би, що свіжості, а скоріше, контролю м'яча. Є регламент: хоча б за годину до початку матчу поливати газон. На такому повільному полі важко грати. "Маріуполь" використовував довгі передачі за спину. У другому таймі, коли поле стало трохи швидше, грали по рахунку, провели три хороші контратаки, з яких повинні були вичавити бодай один гол. Але після перерви надійніше зіграли в обороні", - цитує Хацкевича прес-служба ФК "Динамо".

Читайте також: Морозюк: "Динамо" поступово вибирається з того стану, за який критикували

Відео прес-конференції:

Як повідомляв Укрінформ, футболісти київського "Динамо" обіграли у середу, 26 вересня, в гостях "Маріуполь" з рахунком 2:0 у перенесеній зустрічі 4-го туру чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги. М'ячі на маріупольському стадіоні імені Бойка забили Беньямін Вербич (7-ма хвилина) та Віктор Циганков (24). 10-й тур чемпіонату України відбудеться 28-30 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-