Морозюк:

Морозюк: "Динамо" поступово вибирається з того стану, за який критикували

Укрінформ
Захисник київського футбольного клубу "Динамо" Микола Морозюк поділився враженнями від перенесеного матчу 4 туру УПЛ проти "Маріуполя", який відбувся 26 вересня.

Микола Морозюк, зокрема, відмітив, що гра з "Маріуполем" завжди є непростою, але більше проблем створювало поле, газон якого був занадто сухим.

"Традиційно дуже важко грати з "Маріуполем", особливо, у них вдома. Але, чесно кажучи, сьогодні більше проблем створювало футбольне поле, ніж суперник. Візуально воно рівне, хороше, але газон настільки сухий, що м'яч взагалі не рухається. У порівнянні з нашими щоденними тренуваннями і домашніми іграми, умови дуже сильно відрізнялися. Тому доводилося повністю перебудовувати гру, діяти за рахунок довгих передач, словом, грати в той же футбол, що і "Маріуполь". Головне, що вдалося здобути три очки, які для нас зараз набагато важливіше.

Напружений графік? Насправді, ми до цього вже давно звикли. Коли є перемоги, позитивний настрій, то і фізична втома і навантаження переносяться набагато легше. Два дні тому ми також провели важкий матч, але перемогли, сьогодні - теж було непросто, адже у нас був важкий переліт, а потім і переїзд, але нічого, поступово крок за кроком, перемога за перемогою рухаємося далі. Думаю, скоро ми виберемося з того стану, за який нас останнім часом критикували", - цитує Морозюка прес-служба ФК "Динамо".

Читайте також: "Динамо" перемогло "Маріуполь" у перенесеному матчі футбольної Прем'єр-ліги

Як повідомляв Укрінформ, футболісти київського "Динамо" обіграли у середу, 26 вересня, в гостях "Маріуполь" з рахунком 2:0 у перенесеній зустрічі 4-го туру чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги. М'ячі на маріупольському стадіоні імені Бойка забили Беньямін Вербич (7-ма хвилина) та Віктор Циганков (24). 10-й тур чемпіонату України відбудеться 28-30 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-