Бубка обговорив з владою Дніпропетровщини розвиток спорту та олімпійського руху

Бубка обговорив з владою Дніпропетровщини розвиток спорту та олімпійського руху

Укрінформ
У Дніпрі президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка обговорив нагальні питання розвитку спорту та олімпійського руху в регіоні.

У діалозі взяли участь голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резніченко та очільник Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК.

"Дніпропетровщина - славний спортивний регіон з багатими олімпійськими традиціями. Спортсменами області здобуто 35 олімпійських медалей. Приємно, що керівництво регіону всебічно підтримує олімпійський рух, спортсменів та тренерів, розвиток дитячо-юнацького спорту та спортивної інфраструктури, виплачуються премії спортсменам та тренерам, вирішуються питання надання житла", - сказав Сергій Бубка.

Президент НОК наголосив на важливості подальшої підтримки владою Дніпропетровщини розвитку спорту і олімпійського руху, соціального захисту атлетів і тренерів, розбудови спортивних споруд регіону.

Бубка також взяв участь у звітно-виборчій асамблеї відділення НОК у Дніпропетровській області, на якій також був присутній заступник голови облдержадміністрації Дмитро Батура. За підсумками роботи асамблеї головою осередку НОК на Дніпропетровщині було переобрано Андрія Павелка.

Читайте також: 17-річна чемпіонка світу із дзюдо Дар'я Білодід отримуватиме стипендію президента НОК

Під час візиту до Дніпра головний олімпієць країни відвідав вище училище фізичної культури, оглянув сучасний спортивний комплекс "Олімпійські резерви" й ознайомився з ходом будівництва у місті "Олімпійського дому". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-