Бабич:

Бабич: "Маріуполь" спробує в матчі з "Динамо" "стрибнути вище голови"

Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Маріуполь" Олександр Бабич поділився очікуваннями від перенесеного матчу 4-го туру УПЛ проти київського "Динамо".

Олександр Бабич, зокрема, зауважив, що команда в кожному матчі має шанс на перемогу, і зустріч з "Динамо" не буде винятком. 

"Матч буде принциповим для всієї нашої команди. По-іншому не може бути, адже це статусна зустріч, в матчах з грандами завжди хочеться стрибнути вище голови. Нам дуже допомогла пауза в чемпіонаті. Хлопці відновилася, ми попрацювали над тактичними заготовками. Останні матчі показали, що "Маріуполь" додає. Це видно не лише за результатом, але і за статистичними показниками.

Такі зустрічі йдуть на користь молодим виконавцям, адже не так часто доводиться грати з командами, що представляють груповий раунд Ліги Європи.

У нас в кожному матчі є шанси на перемогу, і зустріч з "Динамо", думаю, не буде винятком. "Маріуполь" хоче перемогти. Хоча ми розуміємо, що у суперника багато кваліфікованих футболістів. Ми спробували відпрацювати кілька тактик ведення командної гри, тому спробуємо за рахунок цього нівелювати різницю в класі. Сподіваюся, гра вийде цікавою і не залишить байдужими вболівальників", - цитує Бабича zbirna.com

Читайте також: Вербич: Проти "Десни" було те "Динамо", яке всі хочуть бачити

Нагадаємо, сьогодні, 26 вересня, в Прем'єр-лізі відбудеться пропущений матч 4-го туру між "Маріуполем" і "Динамо". Азовців на гру виведе наставник Олександр Бабич, який в якості тренера 11 разів протистояв "біло-синім" і жодного разу ще не перемагав. Матч розпочнеться о 17.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-