Вербич: Проти

Вербич: Проти "Десни" було те "Динамо", яке всі хочуть бачити

Відео
Укрінформ
Автор одного з голів у ворота чернігівської "Десни" півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Беньямін Вербич поділився враженнями від матчу, який відбувся 23 вересня в рамках 9 туру УПЛ.

Беньямін Вербич, зокрема, розповів про дебют за київську команду в якості форварда.

"Всі задоволені перемогою, хорошим результатом. Сьогоднішній матч з боку повинен був рахуватися легким для нас, але в реальності це було не зовсім так. Ми знали, що зобов'язані перемагати і здобути три очки, саме з такими думками і почали матч. Я грав на новій позиції, ми намагалися багато атакувати, і, нарешті, на останній хвилині першого тайму забили м'яч. Це нам дуже допомогло, і після перерви ми просто продовжували вести свою гру. Вважаю, ми заслужили цю перемогу. Ми дійсно намагаємося міняти дрібні деталі, адже, як відомо, у футболі не буває дрібниць. Все залежить від сантиметрів і міліметрів. Вважаю, сьогодні ми перемогли не тому, що нам пощастило, а тому, що були краще і заслужили на це.

Читайте також: Хацкевич: У матчі проти "Десни" спрацював фактор першого голу

Ми повинні підняти голови і продовжувати грати, як сьогодні. Проти "Десни" вийшла дійсно непогана гра, особливо другий тайм, коли проходило багато комбінацій, ударів по воротах і виходили хороші моменти. Це було те "Динамо", яке всі хочуть бачити. Продовжуватимемо в тому ж дусі. Наступного тижня на нас чекає ще два матчі, які нам необхідно виграти, і, перш за все, ми розраховуємо отримати очки в Маріуполі. Я думаю, для нас це буде одна з найважчих виїзних ігор в чемпіонаті. До Маріуполя досить далеко їхати, і там я очікую на жорстку гру. Але вірю, що сьогоднішня перемога дасть нам крила і поверне психологію переможців в наші голови. Багато працюватимемо над тим, щоб досягти гарного результату.

Так, я зіграв форвардом п'ять або шість матчів. Приємно усвідомлювати, що я можу зіграти на обох позиціях, це радує, хоча і вимагає багато напруженої і чорнової роботи. Але те, що краще для команди - краще і для мене, тому готовий грати як на позиції нападника, так і на лівому фланзі", - цитує Вербича прес-служба ФК "Динамо".

Як повідомляв Укрінформ, 23 вересня футболісти київського "Динамо" з рахунком 4:0 завдали поразки чернігівській "Десні" у 9-му турі чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. М'ячі на столичному НСК "Олімпійський" забили Микита Бурда (45-та хвилина +1), Беньямін Вербич (67), Томаш Кендзьора (74) та Віктор Циганков (87).

Читайте також: "Динамо" перервало безвиграшну серію у Прем'єр-лізі, обігравши "Десну"

Відео голу Вербича:

Турнірне становище: "Шахтар" - 24 очки (після 9-ми ігор), "Динамо" - 17 (8), "Олександрія" - 16 (9), "Зоря" - 12 (8), "Олімпік" - 12 (9), "Ворскла" - 12 (8), "Десна" - 10 (9), "Львів" - 10 (9), "Маріуполь" - 10 (8), "Чорноморець" - 9 (9), "Карпати" - 9 (9), "Арсенал" - 4 (9).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-