Баскетбол: матч-відкриття чемпіонату України відбудеться 5 жовтня

Баскетбол: матч-відкриття чемпіонату України відбудеться 5 жовтня

Укрінформ
Став відомий календар матчів чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд у дивізіоні А. Змагання в елітному дивізіоні знову матимуть назву Суперліга Парі-Матч. 

У нинішньому сезоні, як і в попередньому, у боротьбі за чемпіонство візьмуть участь 8 команд. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Участь у чемпіонаті України візьмуть ті ж самі команди, що й минулого сезону за виключенням "Будівельника" та "БІПИ-Одеси". Цього року від столиці виступатиме "Київ-Баскет", а місце "БІПИ" забрав чемпіон Вищої ліги "Динамо-Одеса", який став правонаступником одеської баскетбольної структури під брендом "БК Одеса". 

Матч-відкриття відбудеться 5 жовтня в оновленому Палаці спорту "Юність" у Запоріжжі. Господарі прийматимуть "Миколаїв". Чинні чемпіони "Черкаські Мавпи" розпочнуть боротьбу 6 жовтня на виїзді проти "Київ-Баскета". 

Загалом новий баскетбольний сезон почнеться матчами за Суперкубок України. Чемпіон України "Черкаські Мавпи" та володар Кубка України "Дніпро" зіграють 23 вересня в Черкасах та 30 вересня в Дніпрі.

Читайте також: "Черкаські Мавпи" вирушили до Норвегії на матч Кубка Європи FIBA

Розклад стартових поєдинків Суперліги Парі-матч сезону-2018/19
5 жовтня.
"Запоріжжя" – "Миколаїв"
6 жовтня. "Київ-Баскет" – "Черкаські Мавпи"
7 жовтня. "Одеса" – "Хімік" (Южне), "Дніпро" – "Політехнік" (Харків)  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-