Яролім: Після першого голу ми не встигали закривати українців у середній зоні

Яролім: Після першого голу ми не встигали закривати українців у середній зоні

Укрінформ
Головний тренер збірної Чехії з футболу Карел Яролім прокоментував поразку від збірної України (1:2) на старті Ліги націй УЄФА.

Карел Яролім, зокрема, зазначив, що його команда швидка забила м’яч, але після цього не встигала закривати суперника в середній зоні.

"Мені дуже шкода, адже ми пропустили не лише м'яч на останніх хвилинах матчу, але й м'яч на останніх хвилинах першого тайму. Моментів було багато у воріт обох команд. Отже, рахунок зустрічі міг бути зовсім іншим.

Ми знали найкращі якості українських футболістів. Цей матч їх підтвердив. Так, ми забили, але після цього наші гравці не встигали закривати суперника в середній зоні. Я збирався змінити тактику у другому таймі, але сподівався, що перша половина закінчиться на нашу користь", - цитує Яроліма прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Андрій Шевченко: З чехами ми були ближчими до перемоги і здобули її заслужено

Нагадаємо, 6 вересня у стартовому матчі Ліги націй УЄФА збірна України з футболу в гостях обіграла збірну Чехії з рахунком 2:1. Голами в цьому поєдинку відзначилися Євген Коноплянка (на 45+1 хвилині), Олександр Зінченко (90+3) – Шик (4). 9 вересня українські футболісти зіграють другий матч у Лізі націй УЄФА - проти Словаччини у Львові.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-