Андрій Шевченко: З чехами ми були ближчими до перемоги і здобули її заслужено

Андрій Шевченко: З чехами ми були ближчими до перемоги і здобули її заслужено

Відео
Укрінформ
Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко поділився враженнями від перемоги над командою Чехії (2:1) на старті Ліги націй УЄФА.

Андрій Шевченко на післяматчевій прес-конференції, зокрема, відмітив хорошу гру суперника, але українці в цьому поєдинку зробили дуже багато моментів біля воріт суперника, тому були ближчими до перемоги і досягли її.

"Хочу зробити комплімент чеській збірній, у неї є гарні виконавці, вона варіювала схеми гри. Після першого тайму господарі перелаштувалися, що відразу ж ускладнило наші дії. Утім, сьогодні збірна України виглядала дуже добре. Ми маневрували, наші гравці правильно розташовувалися, ми знали наші сильні якості. Ми маємо багато хороших, технічних гравців у середній лінії, які добре маневрують, вміло грають у короткий та середній пас, при цьому легко долають простір між лініями. Ми створили достатню кількість нагод для того, щоб здобути перемогу. Збірна Чехії теж не зупинялася, останні 15 хвилин був відкритий футбол. Цим турнір і приваблює - команди розуміють, що група невелика, ігор дуже мало, кожна перемога дуже важлива. Ми були ближчими до перемоги і здобули її заслужено.

Читайте також: Збірна України перемогла Чехію 2:1 в Лізі націй УЄФА

Усі виконавці, що вийшли на заміну, добре ввійшли у гру. Ми бачили, що починаємо поступатися чехам на правому фланзі, тому замінили Ярмоленка, він віддав багато сил. Трохи змістили Марлоса, а на його місце випустили Зінченка. Циганков перебуває в чудовій формі, конкурує з усіма гравцями атаки. Він, а також Селезньов, дуже добре увійшли у гру сьогодні. Футболісти, які вийшли на заміну, зіграли ключову роль у переможному м’ячі. Наприкінці матчу відчувалася втома. Віддамо належне й чеській збірній, яка не зупинялася, атакувала, змінювала тактику протягом поєдинку. Завжди треба намагатися контролювати всю гру. Часом було помітно, що ми втомилися, тому замінами підкоригували це", - цитує Шевченка прес-служба Федерації футболу України.

Нагадаємо, 6 вересня у стартовому матчі Ліги націй УЄФА збірна України з футболу в гостях обіграла збірну Чехії з рахунком 2:1. Голами в цьому поєдинку відзначилися Євген Коноплянка (на 45+1 хвилині), Олександр Зінченко (90+3) – Шик (4).

Відео кращих моментів:

9 вересня українські футболісти зіграють другий матч у Лізі націй УЄФА - проти Словаччини у Львові.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-