Луценко відкрив у Києві турнір з міні-футболу до Дня Незалежності України

Луценко відкрив у Києві турнір з міні-футболу до Дня Незалежності України

Відео
Укрінформ
У Києві стартував другий турнір з міні-футболу «Кубок незалежності-2018» до Дня Незалежності України. 

Про це у Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган. 

«Відкриття Футбольного Турніру «Кубок Незалежності - 2018», - підписала вона відео та фото, розміщені на сторінці.

На відкритті були присутні, окрім генпрокурора Юрія Луценка, керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури - перший віце-президент ФФУ Назар Холодницький, перший заступник генпрокурора Юрій Сторожук, міністр культури Євген Нищук та ін.

Зі свого боку, виступаючи на відкритті цього турніру, Луценко висловив переконання, що це буде «класне змагання».

«Безумовно, кубок, який весь цей час зберігався у найнадійнішому місці нашої країни - у приміщенні Генеральної прокуратури, - вимагає поборотися за нього ще раз... Я думаю, це буде дуже класне змагання», - наголосив генпрокурор.

Він підкреслив, що на полі зібралися «кращі з кращих цих відомств».

«Закликаю забути на цей момент, хто яке відомство представляє, бо зараз на полі зібралися кращі з кращих таких відомств. Думаю, жодних проблем забити гол ФФУ, не дивлячись на присутність тут Холодницького, немає, забити ГПУ - потім проблем також не буде. Тому це буде чесна, цікава і захоплююча гра. Тут сьогодні буде справжня правильна гра на правильний кубок незалежності», - додав він.

Так, у турнірі візьмуть участь збірна Федерації футболу України, збірна Генеральної прокуратури України, збірна МВС, ФК «Маестро», збірна журналістів України, збірна народних депутатів, збірна учасників АТО, збірна будівельників України, збірна Кабінету міністрів України, збірна Державіаслужби та збірна Міністерства інфраструктури України. 

Організаторами заходу є Федерація футболу України, інформаційне агентство «Центр новин» та благодійний фонд «Розвиток футболу України». 

Читайте також: Відбулося жеребкування благодійного футбольного турніру "Кубок Незалежності"

Турнір є благодійним і спрямований на підтримку дітей учасників АТО. Зібрані кошти будуть витрачені на придбання футбольної екіпіровки для дітей захисників України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-