Відбулося жеребкування благодійного футбольного турніру

Відбулося жеребкування благодійного футбольного турніру "Кубок Незалежності"

Укрінформ
У Києві відбулося жеребкування благодійного футбольного турніру "Кубок Незалежності", який пройде завтра, 23 серпня.

Усього в змаганнях на штучних полях НТК імені Баннікова візьмуть участь 10 команд, розподілених по групах "А" і "Б". Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

У групі "А" зіграють збірна Федерації футболу України, збірна журналістів України, збірна будівельників України, збірна Кабінету міністрів України (органів виконавчої влади) та збірна волонтерів та учасників АТО.

У групі "Б" змагатимуться збірна МВС України, збірна Генеральної прокуратури України, збірна депутатів Верховної Ради України, збірна Державіаслужби та Мінінфраструктури України та ФК "Маестро".

Переможці групового етапу зіграють у фіналі. Команди, які посядуть у своїх групах другі місця, отримають право взяти участь у поєдинку за підсумкове третє місце.

Благодійний футбольний турнір "Кубок Незалежності" розпочнеться 23 серпня о 10.00, матч за бронзові нагороди та фінал - о 14.40.

Читайте також: "Динамо" і "Шахтар" приєдналися до кампанії "Посада: простий українець"

Зазначимо, що турнір є благодійним і спрямований на підтримку дітей соціально вразливих категорій населення. Зібрані кошти будуть витрачені на придбання футбольної екіпіровки для дітей. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-