Наставник

Наставник "Бордо": "Маріуполь" забив красивий м’яч

Фото, відео
Укрінформ
Головний тренер французького футбольного клубу "Бордо" Густаво Пойєт поділився враженнями від першої зустрічі з українським "Маріуполем" в рамках відбору Ліги Європи УЄФА.

Густаво Пойєт на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що пропущений м’яч став ключовим моментом у поєдинку, а спокій тренера передавався гравцям на полі.

ФК "Маріуполь" - ФК "Бордо" - 1:3 / Фото: Іванов Станіслав. Укрінформ

"Команда швидко відреагувала на пропущений м'яч? Так, я згоден. Цей момент був ключовим у матчі. Ми добре відреагували на пропущений м'яч. Забили м'яч і відразу ж другий. Рахунок міг би бути іншим. Але ми завжди були спокійні. Як не розвивалися події в матчі, я поводився спокійно на тренерській лаві. І цей спокій передавався гравцям. Я говорив своїм футболістам: "Спокійно, гол прийде". Так і сталося. "Маріуполь" - хороша команда. Вона мене вразила. Тут зібрані хороші гравці. Особливо дев'ятий номер. У них було багато моментів. Ми знали, що вони дуже небезпечні і розуміли, що у них будуть моменти. Вони забили красивий гол. Повторюся, "Маріуполь" мені сподобався.

Через тиждень ми гратимемо на 100%. У футболі все швидко змінюється. Ми пам'ятаємо як "ПСЖ" виграв 4:0 у "Барселони", а потім програв 1:6. Якщо ми заснемо, ми програємо. Тому ми будемо налаштовуватися серйозно", - цитує Пойєта прес-служба ФК "Маріуполь".

Нагадаємо, 9 серпня футболісти "Маріуполя" програли французькому "Бордо" у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи УЄФА. Арбітр зустрічі Іван Бебек з Хорватії, який обслуговував поєдинок "Маріуполь" - "Бордо" на стадіоні "Чорноморець" в Одесі, зафіксував поразку господарів з рахунком 1:3. М’ячі забили: Мишнєв (га 7-й хвилині) - Лаборде (33, 37), Тчуамені (49).

Читайте також: Тренер «Маріуполя»: У пропущених голах не було комбінацій «Бордо», ми самі собі привезли

Відео ключових моментів:

Поєдинок у відповідь відбудеться 16 серпня в Бордо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-