Тренер «Маріуполя»: У пропущених голах не було комбінацій «Бордо», ми самі собі привезли

Тренер «Маріуполя»: У пропущених голах не було комбінацій «Бордо», ми самі собі привезли

Укрінформ
Олександр Бабич вважає, що у його команди ще є шанси.

Головний тренер «Маріуполя» Олександр Бабич прокоментував поразку в матчі 3-го раунду кваліфікації Ліги Європи з «Бордо» (1:3). Про це повідомляє телеканал «Футбол».

«Маріуполь» мав не менше шансів, ніж «Бордо», але не реалізував. Акцентували увагу на цьому. Клас гравців «Бордо» вищий, і це позначилося.

Складно коментував пропущені голи. Так у футболі буває, хто менше помиляється, той не програє матчі. Не хотілося, щоб ми самі собі привозили такі прості м'ячі, але ми вчимося.

Футбол був з обох сторін атакуючий, були моменти і у нас і у «Бордо». Нам є куди зростати, є над чим працювати. Індивідуальна майстерність окремих футболістів позначилася.

І на установці і перед виходом на поле акцентували на тому, що завдання - забити швидкий гол. Акцентували увагу, що при стандартах біля своїх воріт суперник не дуже добре грає. Здорово спрацювали в підборі, забили.

Читайте також: Ліга Європи УЄФА: "Маріуполь" програв "Бордо" в Одесі

Будемо думати, як зіграти наступний матч. Хоч маленький шанс у нас є, будемо боротися. У нас тиждень, щоб підготуватися. Головне, щоб хлопці вийшли розкуті, спокійно грали в футбол. Тоді вийде показати гру.

Не можу сказати, що команда просіла, так зіграти нас змусив суперник. Подивіться, які якості у гравців «Бордо». Суперник змусив притиснутися до воріт і створював моменти.

У пропущених голах не було комбінацій «Бордо», ми самі собі привезли», - сказав Бабич.

Нагадаємо, у першому матчі 3-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи «Маріуполь» програв на своєму полі «Бордо» 1:3.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-