Бабич: Можливо, у

Бабич: Можливо, у "Маріуполя" буде більше ігрового тонусу, ніж у футболістів "Бордо"

Укрінформ
Головний тренер "Маріуполя" Олександр Бабич розповів про підготовку до матчу з французьким "Бордо" у 3-му кваліфікаційному раунді футбольної Ліги Європи.

За словами наставника, чемпіонат Франції розпочнеться лише найближчими вихідними, тому "Маріуполь" матиме більше ігрового тонусу, повідомляє офіційний сайт українського клубу. 

"Упевнений, що до матчу з "Бордо" ми підійдемо в оптимальних кондиціях. Суперник цікавий. Але у нас вже є певний досвід. Думаю, з "Бордо" буде більше красивого футболу. У Франції чемпіонат розпочнеться лише найближчими вихідними, тому, можливо,  у нас буде більше ігрового тонусу. Можу відзначити, що наш суперник дуже небезпечний під час "стандартів". Сподіваюся, у четвер прийде багато наших уболівальників. Ну а ми постараємося показати хорошу гру", - сказав Бабич.

Читайте також: Букмекери дали прогноз на матчі "Маріуполя" та "Зорі" у відборі Ліги Європи

Нагадаємо, перший поєдинок 3-го раунду відбору Ліги Європи "Маріуполь" - "Бордо" пройде на одеському стадіоні "Чорноморець" і розпочнеться о 20.00. Пряма трансляція матчу відбудеться на телеканалі "Футбол 1".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-