Букмекери дали прогноз на матчі

Букмекери дали прогноз на матчі "Маріуполя" та "Зорі" у відборі Ліги Європи

Укрінформ
Українські футбольні клуби "Маріуполь" і "Зоря" не є фаворитами букмекерів у перших зустрічах 3-го раунду кваліфікації Ліги Європи, що пройдуть 9 серпня.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill приймає ставки на домашню перемогу "Маріуполя" над французьким "Бордо" з коефіцієнтом 6,00, успіх суперників оцінюється в 1,57, нічия - в 3,80 повідомляє Укрінформ.

Цю зустріч в Одесі обслуговуватиме бригада з Хорватії на чолі з головним арбітром Іваном Бебеком. Йому допомагатимуть лайнсмени Томіслав Петрович та Міро Гргич. 4-й арбітр - Марин Відулін.

Матч на стадіоні "Чорноморець" розпочнеться о 20.00. Пряма трансляція поєдинку відбудеться на телеканалі "Футбол 1".

У 2-у раунді відбору ЛЄ маріупольці, на думку багатьох фахівців, сенсаційно пройшли у  додатковий час володарів Кубка Швеції - клуб "Юргорден" (1:1, 2:1).

Цього ж дня, о 21.30, на "Славутич-Арені" у Запоріжжі луганська "Зоря" прийматиме португальську" Брагу ". Зустріч покаже "2+2".

 William Hill оцінює перемогу українського клубу коеффіціентом 3,50, його суперників - 2,20, нічию - 3,10.

На грі працюватимуть німецькі рефері. Головний арбітр - Тобіас Вельц, лайнсмени - Едуард Байтінгер та Мартін Томсен, четвертий суддя - Серен Шторкс.

Читайте також: "Динамо" в гостях зіграло внічию зі "Славією" у відборі Ліги чемпіонів УЄФА

"Зоря" нинішнього сезону лише стартує в євротурнірі, минулого ж розіграшу Ліги Європи підопічні Юрія Вернидуба досить непогано виглядали на груповій стадії. У суперництві з іспанським "Атлетиком", шведським "Естерсундом" та німецькою "Гертою" українська команда набрала 6 очок (перемоги над іспанцями та німцями) і посіла третє місце.

Матчі-відповіді 3-го відбіркового раунду Ліги Європи заплановані на 16 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-