"Маріуполь" і "Юргорден" визначилися з формою на матч відбору Ліги Європи УЄФА

Укрінформ
Учасники сьогоднішнього футбольного протистояння в Одесі український "Маріуполь" і шведський "Юргорден" визначилися з формою.

Традиційна передматчева нарада, на якій представники УЄФА, суддівського корпусу, команд, стадіону, поліції, МНС та інших служб обговорили організацію майбутньої гри, відбулася напередодні гри в конференц-залі одеського стадіону "Чорноморець". Про це повідомляє прес-служба ФК "Маріуполь".

Була визначена форма, в якій сьогодні гратимуть команди. Гравці "Маріуполя" вийдуть на поле в синіх футболках і шортах, воротар приазовців одягнеться в футболку і шорти жовтого кольору.

Футболісти "Юргордена" гратимуть в білих футболках і шортах, голкіпер - у червоній формі.

Читайте також: Наставник "Маріуполя" сподівається на підтримку одеситів на грі з "Юргорденом"

Нагадаємо, футбольний клуб "Маріуполь" у четвер проведе в Україні поєдинок зі шведським "Юргорденом" у рамках 2-го раунду кваліфікації Ліги Європи. Перша гра у Швеції завершилася внічию з рахунком 1:1. Зустріч у відповідь "Маріуполь" - "Юргорден" відбудеться 2 серпня в Одесі на стадіоні "Чорноморець". Матч розпочнеться о 20.00. У самому Маріуполі проводити матчі єврокубків заборонено через близькість зони бойових дій і відсутності належної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-