Наставник

Наставник "Маріуполя" сподівається на підтримку одеситів на грі з "Юргорденом"

Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Маріуполь" Олександр Бабич сподівається на підтримку українських уболівальників в матчі проти шведського "Юргордена", який відбудеться в Одесі 2 серпня.

Олександр Бабич, зокрема, зазначив, що Одеса була номером один у виборі місця проведення футбольного поєдинку.

"Коли з'явився вибір, в якому місті грати, Одеса була номером один. У цьому місті вболівальники люблять футбол. Можливо, ми не одеська команда, однак ми теж "моряки". Дуже віримо в те, що люди прийдуть нас підтримати, а ми своєю грою не підведемо", - цитує Бабича footballua.tv. 

Зазначимо, що гості одеського поєдинку отримають вагому підтримку: шведські вболівальники викупили всю гостьову квоту - це близько 1000 квитків. Однак цього виявилося замало, адже ще майже 500 скандинавських фанів прибули до Одеси, але поки без пропусків на стадіон. Керівництво "Юргордена" звернулося до колег з ФК "Маріуполь" з проханням збільшити квоту. Український клуб готовий піти назустріч, проте це питання шведам потрібно ще узгодити з УЄФА.

Ціна квитка до гостьового сектору становить 370 гривень - в півтора рази більше, ніж для уболівальників господарів матчу.

Читайте також: На одеський матч "Маріуполя" в Лізі Європи прибудуть 1700 фанатів "Юргордена"

Нагадаємо, футбольний клуб "Маріуполь" у четвер проведе в Україні поєдинок зі шведським "Юргорденом" у 2-у раунді кваліфікації Ліги Європи. Перша гра у Швеції завершилася внічию з рахунком 1:1. Зустріч у відповідь "Маріуполь" - "Юргорден" відбудеться 2 серпня в Одесі на стадіоні "Чорноморець". Матч розпочнеться о 20.00. У самому Маріуполі проводити матчі єврокубків заборонено через близькість зони бойових дій і відсутності належної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-