Баскетбол:

Баскетбол: "Мавпи" та "Дніпро" дізналися суперників у відборі Кубка Європи FIBA

Укрінформ
Чемпіони України з баскетболу "Черкаські Мавпи" та володар національного Кубку "Дніпро" дізналися своїх потенційних суперників у кваліфікації Кубка Європи FIBA.

Обидва баскетбольні клуби стартуватимуть на євроарені з першого раунду відбору і потрапили до корзини сіяних команд. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Потенційними суперниками "Мавп" та "Дніпра" у першому раунді кваліфікації Кубка Європи FIBA є "Кьонгсберг Міннерс" (Норвегія, 1 місце), "Світави" (Чехія, 4 місце), "Лавріо" (Греція, 6 місце), "Ірон Нес-Ціона" (Ізраїль, 8 місце) та "Катайя Баскет" (Фінляндія, 6 місце).

Матчі першого раунду кваліфікації відбудуться 20 та 26 вересня, а українські клуби, як сіяні, другу гру проведуть вдома 

До числа сіяних команд у першому раунді разом із "Мавпами" і "Дніпром"  увійшли "Істанбул" (Туреччина), "Роса Радом" (Польща) та "Сьодертайле" (Швеція). 

Жеребкування 1 раунду кваліфікації Кубка Європи FIBA відбудеться 31 липня. У другому раунді до 5 переможців 1-го раунду кваліфікаційного турніру приєднаються ще 11 команд (8 сіяних, 3 несіяних).

Читайте також: Баскетбол: «Черкаські Мавпи» втретє перемогли «Дніпро» і вперше стали чемпіонами Суперліги

Нагадаємо, наприкінці вересня "Черкаські Мавпи" та "Дніпро" відкриють український сезон двома матчами за перший в історії Суперкубок України з баскетболу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-