Бубка обговорив з послом Японії в Україні підготовку до Олімпіади-2020 у Токіо

Бубка обговорив з послом Японії в Україні підготовку до Олімпіади-2020 у Токіо

Укрінформ
Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка провів у Києві зустріч із послом Японії в Україні Сумі Сігекі.

Учасники зустрічі обговорили питання підготовки до Олімпійських ігор-2020, які пройдуть у столиці Японії Токіо, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК. 

"Сторони детально зупинилися на кроках щодо належного забезпечення участі української команди у найголовніших спортивних стартах чотириріччя. Зокрема, Сергій Бубка подякував Японії за успішне проведення та реалізацію програми "Кусаноне", завдяки якій українські збірні отримали фінансову допомогу від уряду Країни Висхідного Сонця. Під час діалогу учасники обговорили подальші плани взаємодії, можливі формати продовження та поглиблення співпраці, що будуть реалізовані у майбутньому", - зазначили у прес-службі.

Читайте також: Спортивні лауреати квітня та травня отримали у Києві нагороди НОК України

На зустрічі також були присутні віце-президент Федерації гімнастики України Ірина Дерюгіна, тренер Геннадій Сартинський, олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики Олег Верняєв, призер чемпіонату світу з художньої гімнастики Вікторія Мазур.

Фото: noc-ukr.org.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-