Українській делегації у Сіднеї передали офіційний прапор Invictus Games 2018

Українській делегації у Сіднеї передали офіційний прапор Invictus Games 2018

Фото
Укрінформ
Офіційний прапор міжнародних змагань “Invictus Games 2018”, які цього року відбудуться в австралійському Сіднеї, передано представникам України.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

“Цей прапор поїде в Україну і буде офіційно переданий нашій збірній”, - повідомив член міжвідомчої робочої групи з організації та забезпечення підготовки команди України в “Іграх нескорених” Юрій Фiногенов.

Читайте також: Національна збірна Ігор Нескорених провела перше відкрите тренування

Вручення стягу відбулося у рамках зустрічі оргкомітету змагань з представниками країн-учасниць, яка пройшла в Національному музеї Сіднея, що одним із перших в Австралії забезпечив рівні можливості доступу для відвідувачів з обмеженими можливостями.

Українська делегація у складі посла України в Австралії Миколи Кулініча, координатора проекту “Ігри нескорених” в Україні Оксани Горбач, представників Міністерства оборони України та координаторів підтримки команди з числа української громади Австралії одними з перших розгорнули офіційне знамено змагань.

“Ми раді, що українські австралійці можуть долучитися до підтримки участі нашої команди в Invictus Games 2018. Ми - єдина нація, команда якої складається з ветеранів триваючої війни”, - наголосила Одарка Сенько, волонтер та координатор підтримки участі команди з числа української громади Австралії.

Читайте також: Принц Гаррі з дружиною Меган відвідають Австралію під час Invictus Games

Готовність прийняти та забезпечити участь у змаганнях українських спортсменів-ветеранів підтвердив і посол України в Австралії Микола Кулініч.

“Особливість цьогорічної організації Invictus Games - максимальна увага до ветеранів і членів їх сімей”, - наголосив посол, підкресливши, що і дипустанова, і українська громада намагатимуться зробити максимум для підтримки участі української команди.

На змаганнях в австралійському Сіднеї, які триватимуть з 20 по 27 жовтня, Україна змагатиметься у шести спортивних дисциплінах: легка атлетика, плавання, веслування на тренажері, шосейні велоперегони, стрільба з лука та пауерліфтинг. До збірної вперше увійшли представники всіх українських оборонних інституцій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-