Принц Гаррі з дружиною Меган відвідають Австралію під час Invictus Games

Принц Гаррі з дружиною Меган відвідають Австралію під час Invictus Games

Укрінформ
Прем'єр-міністр Австралії Малкольм Тернбулл привітав заяву Кенсінгтонського палацу про те, що принц Гаррі та його дружина Меган восени відвідають Австралію.

Про це повідомляє телекомпанія АВС.

"Як засновник Invictus Games, герцог Сассекський дбає про ветеранів війни у всьому світі, включаючи Австралію. Його присутність разом із герцогинею Сассекською стане чудовою подією для понад 500 учасників та тисяч глядачів змагань. Люсі (Тернбулл, дружина прем'єр-міністра) і я з нетерпінням чекаємо їх візиту та спостереження за чудовими подвигами спортсменів Invictus Games з усього світу", - сказав Малкольм Тернбулл.

Читайте також: Показ “Кіборгів” запустив підтримку українців на "Іграх нескорених" у Сіднеї

Новоспечена королівська пара, яка тепер відома як герцог і герцогиня Сассекські, восени цього року - під час Invictus Games у Сіднеї, які заплановані на 20-27 жовтня - здійснить турне, яке, окрім Австралії, також включатиме відвідання Фіджі, Тонга та Нової Зеландії.

Як відомо, принц Гаррі заснував Invictus Games – спортивні змагання у паралімпійському стилі, щоб надихнути поранених військових на відновлення.

Invictus Games-2018 (Ігри нескорених-2018) у Сіднеї стануть четвертими іграми, Україна братиме участь у змаганнях вдруге. Загалом цього року в іграх візьмуть участь 18 країн - Австралія, Афганістан, Великобританія, Грузія, Данія, Естонія, Ірак, Італія, Йорданія, Канада, Нідерланди, Німеччина, Нова Зеландія, Польща, Румунія, США, Україна, Франція.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-