Рева: українські футболістки проти Швеції гратимуть компактніше

Рева: українські футболістки проти Швеції гратимуть компактніше

Укрінформ
Головний тренер національної жіночої збірної України з футболу Володимир Рева розповів про готовність команди до сьогоднішнього матчу проти Швеції, який відбудеться в рамках відбору ЧС-2019.

Володимир Рева, зокрема, зазначив, що українські футболістки намагатимуться не припускатися помилок, які були в попередньому матчі з Данією (1:5), і грати більш компактно, аби тримати відстані в лініях і не давати гостям забагато простору для конструктивних дій.

"Ми провели аналіз попереднього матчу. Так, у зустрічі з Данією був не зовсім приємний рахунок на табло. Але ми проаналізували гру, виконали певну корекцію, аби не припускатися тих самих помилок у поєдинку зі Швецією. Ця гра є не менш важливою для нас, шведки взагалі ще не втрачали очок у поточній кваліфікації. Це рівень топ-десятки кращих команд Європи. Загалом, і Данія, і Швеція - дві команди в нашій групі, які задають тон у континентальному футболі.

Наша команда будує гру з такими колективами, як Швеція, другим номером. Це відбір плюс проведення атаки. В матчі зі Швецією у нас буде більше компактності, аби тримати відстані в лініях і не давати гостям забагато простору для конструктивних дій", - цитує Реву прес-служба Федерації футболу України.

Нагадаємо, національна жіноча збірна України з футболу зазнала другої поразки у відбірковому турнірі чемпіонату світу-2019. У своєму п'ятому матчі кваліфікації підопічні Володимира Реви в п'ятницю, 8 червня, на "Арені Львів" програли команді Данії з рахунком 1:5.

Читайте також: Таміла Хіміч про матч проти Швеції: У вівторок на "Арені Львів" буде гаряче

Сьогодні, 12 червня, також у Львові українські футболістки проведуть поєдинок зі збірною Швеції, яка лідирує у відбірковій групі. Матч розпочнеться о 19.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-