Таміла Хіміч про матч проти Швеції: У вівторок на

Таміла Хіміч про матч проти Швеції: У вівторок на "Арені Львів" буде гаряче

Укрінформ
Півзахисник національної жіночої збірної України Таміла Хіміч прокоментувала поразку в матчі відбору ЧС-2019 від Данії та розповіла про підготовку до поєдинку зі Швецією.  

Таміла Хіміч, зокрема, зазначила, що в поєдинку Україна – Данія (1:5) рахунок на табло у Львові міг бути іншим, якби українські футболістки реалізували свої моменти.

"Вдома з Данією було важче, ніж на виїзді. У домашній грі в нас були моменти, щоб забивати, рахунок міг бути іншим. Усе складалося начебто непогано, але рахунок говорить сам за себе. Майже всі п'ять м'ячів не стільки вони нам забили, скільки це були наші помилки.

Це важко, але дівчатам не слід думати про цей програш, оскільки потрібно вже готуватися до матчу зі Швецією. Там на нас також чекає важкий поєдинок, адже Швеція - одна з найкращих команд в Європі, вона досить сильно виступила на континентальній першості 2017 року. У шведок сильний лівий фланг, хороші нападники й вистачає дівчат, які грали у фіналах Ліги чемпіонів. Можу сказати, що у вівторок на "Арені Львів" буде гаряче", - цитує Хіміч прес-служба Федерації футболу України.

Нагадаємо, національна жіноча збірна України з футболу зазнала другої поразки у відбірковому турнірі чемпіонату світу-2019. У своєму п'ятому матчі кваліфікації підопічні Володимира Реви в п'ятницю, 8 червня, на "Арені Львів" програли команді Данії з рахунком 1:5.

Читайте також: Українські футболістки програли команді Данії у відборі на чемпіонат світу

Наступний поєдинок українські футболістки проведуть завтра, 12 червня, також у Львові - проти збірної Швеції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-