Ольга Овдійчук: У матчах з Данією та Швецією намагатимемося атакувати

Ольга Овдійчук: У матчах з Данією та Швецією намагатимемося атакувати

Укрінформ
Півзахисник національної жіночої збірної України з футболу Ольга Овдійчук поділилася очікуваннями від майбутніх кваліфікаційних матчів ЧС-2019 проти Данії та Швеції.

Ольга Овдійчук, зокрема, зазначила, що перемогти збірну Данії буде дуже важко, адже вона є однією з лідерів в європейському жіночому футболі, але українські футболістки проаналізували суперниць і готові дати бій.

"Перемогти цю команду буде дуже важко, адже це сильний суперник, один із лідерів в європейському жіночому футболі. Данки потужні фізично, добре контролюють м’яч, у них сильна атакувальна лінія. Але ми переглянули першу гру, проаналізували свої помилки й будемо робити все можливе, щоб дати бій. Нам потрібно діяти дисципліновано, не втрачати концентрації та виконувати всі вказівки тренера. Намагатися не лише думати про оборону і грати другим номером, а й самим атакувати та створювати моменти.

Збірна Швеції входить до топ-10 команд Європи. Стиль у неї дещо схожий на данський, адже скандинавські команди завжди виділялися швидкою, жорсткою грою та довгим розрізним пасом. Їх основні козирі? Шведки є дуже швидкими, вони нав’язують свою гру, яка є досить жорсткою. І в них є явні лідери та досвідчені гравці, які можуть повести команду за собою. Одними з таких є захисник Нілла Фішер із "Вольфсбурга" та форварди "Монпельє" Софія Якобссон і Стіна Блакстеніус", - цитує Овдійчук прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Рева: Козир українських футболісток в матчі з Данією – характер команди

Нагадаємо, кваліфікаційні поєдинки ЧС-2019 з футболу Україна - Данія та Україна - Швеція відбудуться 8-го та 12 червня на стадіоні "Арена Львів". Матчі розпочинатимуться о 19.00. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-