Рева: Козир українських футболісток в матчі з Данією – характер команди

Рева: Козир українських футболісток в матчі з Данією – характер команди

Укрінформ
Головний тренер національної жіночої збірної України Володимир Рева розповів про підготовку команди до матчів кваліфікаційного турніру чемпіонату світу-2019 з футболу проти Данії та Швеції.

Володимир Рева, зокрема, оцінив майбутніх суперників та відзначив козирі своїх підопічних.

"Ми плануємо підготовку команди до ведення гри саме проти цих збірних. У тактичних вправах приділяємо більше уваги захисту і проміжним фазам - виходу в атаку, переходу від оборони до нападу. Стандарти - це фішка майбутніх суперників. Звичайно, приділятимемо цьому увагу. А також - грі під пресингом, який ці команди застосовують проти своїх опонентів.

Як досягти позитивного результату? Тут усі складові - фізична, тактична та психологічна підготовка - мають бути збалансовані на 101 відсоток. Усі ці моменти готуються в клубах, але завдання нашого тренерського штабу - збалансувати це. Нашою родзинкою в матчі в Данії були дії при стандартах біля наших воріт, коли нападники не відходили в захист, відтягуючи захисників. Тоді для суперниць це виявилося сюрпризом, тож готуватимемо для них другу фазу, так би мовити, цієї фішки. Постараємося їх здивувати.

Ні для кого не секрет, що рівень чемпіонатів у Данії та Швеції вищий, гравці цих збірних виступають у провідних командах Європи. Лідери збірної Данії та Швеції Пернілль Хардер і Нілла Фішер відіграли головну роль у чудовому фіналі Ліги чемпіонів, за яким ми мали змогу спостерігати нещодавно в Києві. Відповідно до цього, у тренерського штабу збірних Данії та Швеції більший вибір кваліфікованих гравців для збірної. Наш козир? Це характер команди, який ми бачили в останніх матчах. Також кожний гравець нашої збірної повинен намагатися виграти свій, так би мовити, міні-поєдинок", - цитує Реву прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Жіночий футбол: розклад медіа-заходів перед матчем Україна - Данія

Нагадаємо, кваліфікаційні поєдинки ЧС-2019 з футболу Україна - Данія та Україна - Швеція відбудуться 8-го та 12 червня на стадіоні "Арена Львів". Матчі розпочинатимуться о 19.00. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-