Шість міст України отримають бюджетні кошти для будівництва палаців спорту

Шість міст України отримають бюджетні кошти для будівництва палаців спорту

Укрінформ
Спортивні об’єкти збудують у Вінниці, Тернополі, Черкасах, Львові, Хмельницькому та Рівному.

4 червня в Міністерстві молоді та спорту відбулось засідання міжвідомчої комісії з відбору об'єктів для надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво/реконструкцію палаців спорту. Про це повідомляє сайт Мінмолодьспорту.

За результатами роботи обрали наступні проекти:

- «Нове будівництво багатофункціонального Палацу спорту по вул. Ватутіна, 18Б в м. Вінниця» (Вінницька міська рада) – 27 млн. грн.

- «Будівництво багатофункціонального Палацу спорту на проспекті Злуки, 3а в м. Тернополі» (Тернопільська міська рада) – 27 млн. грн.

- «Будівництво багатофункціонального палацу спорту для ігрових видів спорту м. Черкаси мікрорайон Перемога-2 по вул. Олени Теліги та вул. Академіка Корольова» (Черкаська міська рада) – 27 млн. грн.

- «Будівництво Палацу спорту у житловому масиві Сихів у м. Львові» (Львівська міська рада) – 27 млн. грн.

Читайте також: Олімпійський день-2018 у Києві зібрав рекордну кількість учасників

- «Будівництво Палацу спорту по вул. Прибузькій, 5/1а в м. Хмельницькому» (Хмельницька міська рада) – 27 млн. грн.

- «Будівництво універсального спортивного залу спортивного комплексу комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву» Рівненської обласної ради на території Шпанівської сільської ради (в районі вул. Макарова м. Рівне)» (Рівненська обласна державна адміністрація) – 15 млн. грн.

Нагадаємо, що 29 травня в Мінмолодьспорту відбулось засідання міжвідомчої комісії з відбору об'єктів для надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво та реконструкцію палаців спорту.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 28.03.2018 № 220 «Про затвердження Порядку та умов надання у 2018 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам», розглянули 11 проектів з Хмельницької, Вінницької, Одеської, Львівської, Луганської, Черкаської, Рівненської, Волинської, Тернопільської, Полтавської областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-