Збірна Німеччини програла футболістам Австрії в товариському матчі

Збірна Німеччини програла футболістам Австрії в товариському матчі

Укрінформ
Чинний чемпіон світу з футболу збірна Німеччини з рахунком 1:2 поступилася команді Австрії в товариському матчі в рамках підготовки до світової першості-2018. Зустріч відбулася в Австрії.

У складі австрійців м'ячі забили Мартін Хінтереггер (53-тя хвилина) і Алессандро Шепф (69), у німців відзначився Месут Озіл (11). Матч почався із затримкою в 1 годину 40 хвилин через дощ, повідомляє Укрінформ.

Воротар збірної Німеччини Мануель Нойєр взяв участь в матчі національної команди вперше з 11 жовтня 2016 року, коли німецька команда грала проти збірної Північної Ірландії (2:0). У вересні минулого року голкіпер отримав перелом лівої ноги на тренуванні мюнхенської "Баварії", в останній раз він виходив на поле 16 вересня 2017 року матчі чемпіонату Німеччини проти "Майнца" (4:0).

На чемпіонаті світу збірна Німеччини виступить у групі F, в якій зіграє з командами Мексики (17 червня), Швеції (23 червня) і Республіки Корея (27 червня).

Читайте також: Перегляд “російського” Чемпіонату світу — це марно витрачений час. І ось чому...

В іншому матчі дня суперник німецької команди по групі F збірна Швеції зіграла внічию 0:0 з командою Данії. Шведи на груповому етапі турніру, крім матчу з командою Німеччини, зіграють зі збірними Республіки Корея (18 червня) і Мексики (27 червня). Збірна Данії зіграє в групі C проти команд Перу (16 червня), Австралії (21 червня) і Франції (26 червня).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-