Без

Без "договірняків": глава САП вірить, що Ліга чемпіонів змінить український футбол

Укрінформ
Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та віце-президент Федерації футболу України Назар Холодницький розраховує, що фінал Ліги чемпіонів привезе до Києва дух чесної гри, й надалі в українському футболі не буде ганебних фактів “договірняків” і корупції.

Про це він написав у Facebook.

“Сподіваюсь, що це свято футболу привезе до Києва та України дух чесної гри, а ганебних фактів договірних матчів та корупції в українському футболі, про які всі десятиліттями лише шепотіли, і висвітлених публічно цього тижня, не буде в майбутньому взагалі”, - зазначив він.

Холодницький переконаний, що проведення фіналу Ліги Чемпіонів в Києві - це вияв довіри до України та її громадян. Він подякував усім організаторам, а також охоронцям порядку під час заходів Ліги чемпіонів.

Читайте також: Павелко: Покарання за договірні матчі не буде однаковим для всіх

“І хай не всі зможуть потрапити на глядацьку арену НСК «Олімпійський» чи трибуни стадіону імені Валерія Лобановського, проте, кожен уже зараз може відчути атмосферу футболу світового рівня у фан-зонах столиці чи, переглядаючи матчі по телебаченню”, - підкреслив віце-президент ФФУ.

Він також побажав яскравої та цікавої гри й перемогти сильнішому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-