«Фестиваль чемпіонів», селфі з зірками і багато музики

«Фестиваль чемпіонів», селфі з зірками і багато музики

Укрінформ
Що супроводжуватиме фінали Ліги чемпіонів в Києві

Головна спортивна подія року в України – фінали жіночої та чоловічої футбольної Ліги чемпіонів не обмежаться лише самими матчами. Організатори придумали безліч розваг для іноземних вболівальників, киян та гостей столиці. Укрінформ нагадує що, де і коли можна побачити у Києві у дні великого футбольного свята.

Читайте також: Розклад медіа-заходів перед фінальними матчами Ліги чемпіонів УЄФА

Головна подія

Нагадаємо, що фінал чоловічої Ліги чемпіонів «Реал» - «Ліверпуль» відбудеться 26 травня на НСК «Олімпійський», початок о 21:45. Фінал жіночої ЛЧ «Вольфсбург» - «Ліон» зіграють 24 травня на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського, початок о 19:00.

Учасники фіналу та їх фанати

Фіналісти чоловічого матчу прилетять до Києва 24 травня у другій половині дня. «Реал» мешкатиме в готелі «Опера», а «Ліверпуль» - в «Інтерконтинеталі». У команд заплановані прогулянки містом, але де і коли це буде – наразі невідомо. Фанати команд матимуть різні місця збору. Вболівальники «Реала» перебуватимуть біля палацу «Україна», а фани «Ліверпуля» гуртуватимуться біля парку Шевченка.

Читайте також: Ліга чемпіонів: історія, факти та український слід

Фан-зони і місця перегляду матчу

У столиці буде одразу кілька місці, де вболівальники зможуть розважитися і поспілкуватися. Головну фан-зону відкриють на Хрещатику 24 травня о 10:40. Тут будуть футбольні майданчики та концертна сцена. Заплановані кілька турнірів: для дитячих команд, для футболістів з особливими потребами, а також чемпіонат світу для бездомних. Крім цього, 24 травня кожен бажаючий може сфотографуватися з трофеєм Ліги чемпіонів.

Фан-зона працюватиме до 20:00 26 травня. Усі бажаючі переглянути фінал ЛЧ на великому екрані матимуть для цього дві локації. Перша – безкоштовна на Контрактовій площі, розрахована на 15 тисяч вболівальників, а друга – на Співочому полі, куди пропускатимуть лише за квитками.
Читайте також: У КМДА назвали жартом інформацію про “вільні” 2000 квитків на фінал ЛЧ

«Фестиваль чемпіонів» і автограф-сесії

Головна подія на території фан-зони – турнір з міні-футболу «Фестиваль зірок». Турнір відбудеться 25 травня, початок о 16:00. Формула – два півфінали, матч за третє місце та фінал. Учасники – «Легенди «Реалу», «Легенди «Ліверпуля», «Легенди Ліги чемпіонів» та «Друзі Андрія «Шевченка». Склади команд вже відомі.

«Друзі Андрія Шевченка»: Олександр Шовковський, Євген Левченко, Зеєдорф Кларенс, Біллі Уінгроу, Джеремі Лінч, Ія Андрущак. Тренери: Віталій і Володимир Кличко.

«Легенди «Реала»: Єжи Дудек, Сальгадо, Альваро Арбелоа, Роберто Карлос, Луїш Фігу, Крістіан Карамбе, Макелеле, Камбьяссо, Предраг Міятович, Давор Шукер. Тренер: Еміліо Бутрагеньо.

«Легенди «Ліверпуля»: Девід Джеймс, Володимир Шміцер, Патрік Бергер, Стіві Макманаман, Джейсон Макейтір, Луїс Гарсія, Роббі Фаулер. Тренер: Іан Раш.

«Легенди Ліги чемпіонів»: Вітор Байя, Жозе Бозінгва, Марсель Десаї, Марко Матерацці, Алекс Скотт, Деку, Гаїска Мендьєта, Селія Шашіч, Хенрік Ларссон, гравець Adidas Young Champions. Тренер: Рууд Гулліт.

Щодо офіційних автограф-сесій у фан-зоні, то їх заплановано кілька. 24 травня о 17:00 на вас чекає легендарний бразильський захисник Кафу. 25 травня о 13:30 – іспанець Луїс Гарсія, а 26 травня о 12:30 – відомий чеський півзахисник Владімір Шміцер.  

Читайте також: У КМДА розповіли про сюрпризи для вболівальників Ліги чемпіонів

Кого і коли послухати

Звісно, не забули організатори і про музику. Її протягом цих днів буде достатньо. 24 травня на сцені фан-зони на Хрещатику виступлять багато колективів, зокрема «ДахаБраха»  и «ТНМК». 25 травня можна буде послухати Kill the Buzz і Hаrdwell. 26 травня запланований виступ Fontaliza, Carte Blanche, Indytronics, DJ Omnia.

Також нагадаємо, що перед жіночим фіналом ЛЧ виступатиме TAYANNA, а перед матчем «Реал» - «Ліверпуль» - британська поп-зірка Dua Lipa та дует віолончелістів 2Cellos.

Святослав Василик, Київ

Фото: Марії Ковальчук, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-