У КМДА розповіли про сюрпризи для вболівальників Ліги чемпіонів

У КМДА розповіли про сюрпризи для вболівальників Ліги чемпіонів

Укрінформ
Співробітники Нацполіції та прикордонники, які зустрічатимуть уболівальників на час фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, розмалюють свої обличчя у кольори прапорів "Реал Мадрида" та "Ліверпуля".

Про це сказав радник заступника голови КМДА, головний представник КМДА з питань, пов'язаних з проведенням фіналів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жіночих команд сезону 2017/2018 у місті Києві, Андрій Мирошніченко на брифінгу.

"Ми підготували декілька сюрпризів для всіх уболівальників. Наприклад, поліція в "Борисполі" і прикордонники зустрічатимуть уболівальників з обличчями, розмальованими у кольори прапорів двох команд. Ми хочемо показати, що в нас є влада, є сила, правоохоронці, що вони неймовірно дружні і з радістю зустрічають всіх наших гостей", - сказав Мирошніченко.

Як повідомляв Укрінформ, фінал чоловічої Ліги чемпіонів УЄФА пройде 26 травня в Києві на НСК "Олімпійський".

Вирішальний поєдинок жіночої Ліги чемпіонів пройде у Києві 24 травня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Читайте також: Ліга чемпіонів: які виклики та можливості для України?

Офіційну фан-зону під назвою "Селище чемпіона" облаштовують на Хрещатику (від ЦУМу до вулиці Городецького). Вона вміщатиме до 20 тисяч осіб щодня. Тут проводитимуться всі заходи від УЄФА. Можна буде зайти навіть до музею Ліги чемпіонів, а 25 травня відбудеться "матч зірок".

Одноденну фан-зону хочуть облаштувати і на Контрактовій площі. Ще дві фан-зони для вболівальників команд, які зійдуться у фінальному поєдинку, розмістять у парку Шевченка і на майданчику перед Палацом "Україна".

Фото: ТСН.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-