У КМДА назвали жартом інформацію про “вільні” 2000 квитків на фінал ЛЧ

У КМДА назвали жартом інформацію про “вільні” 2000 квитків на фінал ЛЧ

Укрінформ
Інформація про наявність вільних квитків через відмову вболівальників відвідати фінал ЛЧ у Києві сприймається в "Реалі" і "Ліверпулі" як жарт.

Про це сказав радник заступника голови КМДА, головний представник КМДА з питань, пов'язаних з проведенням фіналів Ліги чемпіонів УЄФА та Ліги чемпіонів УЄФА серед жіночих команд сезону 2017/2018 у місті Києві, Андрій Мирошніченко на брифінгу.

"Хотілося б побачити, де накопичилися дві тисячі квитків, не потрібних уболівальникам "Реала" і "Ліверпуля". Вже були спроби додзвонитися і в "Реал", і в "Ліверпуль". Там просто сприймають це як жарт, що є вільні квитки, від яких відмовляються вболівальники", - сказав Мирошніченко.

Він не сумнівається в тому, що всі, хто бажає потрапити у столицю України, приїде. Тим більше, що переважна більшість уболівальників прибуває в Київ лише на один день.

Деякі ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що уболівальники "Реала" та "Ліверпуля" масово здають квитки на фінал Ліги чемпіонів УЄФА через труднощі з переїздом і проблеми з розміщенням у Києві.

Читайте також: Букмекери назвали фаворита фіналу Ліги чемпіонів "Реал" - "Ліверпуль"

Як повідомляв Укрінформ, фінал чоловічої Ліги чемпіонів УЄФА пройде 26 травня в Києві на НСК "Олімпійський".

Вирішальний поєдинок жіночої Ліги чемпіонів пройде у Києві 24 травня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

Офіційну фан-зону під назвою "Селище чемпіона" облаштовують на Хрещатику (від ЦУМу до вулиці Городецького). Вона вміщатиме до 20 тисяч осіб щодня. Тут проводитимуться всі заходи від УЄФА. Можна буде зайти навіть до музею Ліги чемпіонів, а 25 травня відбудеться "матч зірок".

Одноденну фан-зону хочуть облаштувати і на Контрактовій площі. Ще дві фан-зони для вболівальників команд, які зійдуться у фінальному поєдинку, розмістять у парку Шевченка і на майданчику перед Палацом "Україна".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-