Ігор Жданов проінспектував НСК

Ігор Жданов проінспектував НСК "Олімпійський" перед фіналом Ліги чемпіонів

Відео
Укрінформ
Міністр молоді та спорту Ігор Жданов повідомив про результати інспектування національного спортивного комплексу "Олімпійський", який з 15 травня перейшов до управління УЄФА.

Ігор Жданов, зокрема, зазначив, що головна увага приділялася системі безпеки під час фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, який відбудеться на НСК "Олімпійський" в Києві 26 травня. 

"Проінспектував завершення ремонтних робіт на НСК "Олімпійський" в рамках підготовки до фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА. Стадіон практично готовий на 100%, залишилися лише деякі косметичні роботи. Головну увагу ми приділили системі безпеки. У півтора рази було збільшено кількість камер відеоспостереження. Ті, що раніше не працювали, були замінені. За безпекою під час матчу на трибунах та підходах до стадіону слідкуватиме 500 камер зі спеціально облаштованої контрольної кімнати. Камери здатні з дуже далекої відстані чітко фіксувати обличчя порушників громадського порядку. Трансляцію гри між "Реалом" та "Ліверпулем" на весь світ забезпечуватиме 50 камер у той час, як зазвичай використовується до 20.

Читайте також: НСК "Олімпійський" перейшов в управління UEFA

Міністерство молоді та спорту разом з УЄФА в щоденноу режимі контролювало хід ремонтних робіт. Особисто переконався, що газон стадіону в прекрасному стані. Загалом тут проведено ремонт та оновлення інженерних мереж, системи енергозабезпечення, водопостачання та водовідведення, пожежогасіння, системи освітлення арени стадіону, вентиляції, гідроізоляції. Здійснено благоустрій території НСК та внутрішніх приміщень стадіону. Відремонтовано сходи, дах та багато іншого. Упевнений, матч пройде на найвищому міжнародному рівні, а плодами ремонтних робіт потім роками користуватиметься наша національна збірна, футбольні клуби та усі відвідувачі стадіону", - написав Жданов у facebook.

Нагадаємо, національний спортивний комплекс "Олімпійський" готовий до проведення фіналу Ліги чемпіонів і з 15 травня його передали в управління UEFA. Вже завтра, 18 травня, УЄФА проведе в "Олімпійському" стрес-тестування усіх систем. 

Читайте також: Фінал Ліги чемпіонів УЄФА в Києві наживо покажуть у 226 країнах світу

24 травня команди-учасники фінального поєдинку Ліги чемпіонів УЄФА мадридський футбольний клуб "Реал" і англійський "Ліверпуль" прибудуть до столиці України. Футбольний поєдинок розпочнеться 26 травня на НСК "Олімпійській" о 21.45.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-