Україна зняла заборону на участь збірних у змаганнях на території Росії

Україна зняла заборону на участь збірних у змаганнях на території Росії

Фото
Укрінформ
Міністерство молоді та спорту України видало новий наказ, який регламентує участь українських спортсменів у змаганнях на території Росії.

У новому документі від 11 квітня йдеться про заборону фінансування зборів та участі збірних команд у змаганнях на території Росії. Федераціям рекомендовано утриматися від участі в змаганнях на території Росії. Про це повідомляє прес-служба Асоціації спортивної боротьби України.

"У відповідь на численні публікації засобів масової інформації про незаконне, з точки зору авторів матеріалів, рішення Асоціації спортивної боротьби про участь у чемпіонаті Європи  зі спортивної боротьби у м. Каспійську всупереч забороні Мінмолодьспорту, звертаємо увагу, що відповідно до Наказу Міністерства молоді та спорту України за №1554 від 11.04.2018 р. втратив чинність Наказ №1065, від 14.03.2018 р., який забороняв участь українських спортсменів у заходах, що проводяться на території Російської Федерації.  Натомість, наказ від 11 квітня 2018 року не забороняє українським спортсменам брати участь у міжнародних змаганнях що проводяться на території Російської Федерації, але забороняє фінансування спортивних заходів за рахунок коштів державного бюджету", - говориться в повідомленні.

Читайте також: Українським збірним заборонили брати участь у змаганнях в Росії

Нагадаємо, через заборону брати участь у змаганнях в Росії українські біатлонні збірні не виступили на заключному етапі Кубка світу в Тюмені, через що Україна втратила квоти на наступний сезон.

Фото: facebook.com/andrei.ivanov.904

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-