Павелко: Маріуполь подарував футбольне свято всій країні

Павелко: Маріуполь подарував футбольне свято всій країні

Фото
Укрінформ
Під час матчу між футбольним клубом "Маріуполь" і київським "Динамо" відбулася акція, яка стала спільним проектом Федерації футболу України (ФФУ) та української Прем’єр-ліги (УПЛ).

На матч 25-го туру УПЛ "Маріуполь" – "Динамо" вчора, 1 квітня, на маріупольський стадіоні імені В. Бойка футболісти і діти, що виводили їх на поєдинок, вийшли в спеціальних футболках із написом "Маріуполь. Україна. Ми сильні разом". Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

В акції взяв участь президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

"Маріуполь подарував футбольне свято всій країні. Заповнений стадіон, захоплюючий матч двох чудових команд - "Маріуполь" і  "Динамо", перший у житті вихід на велике поле юних вихованців дитячих футбольних шкіл міста в перерві, емоції вболівальників, які прийшли на стадіон сім’ями, з маленькими дітьми…

Величезна подяка за це організаторам матчу, командам і окремо нашим захисникам, героям АТО, які охороняють мир у Маріуполі, де живуть справжні патріоти України. Такі яскраві спортивні події зміцнюють оптимізм і віру місцевих мешканців у те, що війна обов’язково закінчиться перемогою України" - сказав після матчу Андрій Павелко.

У перерві поєдинку президент ФФУ зустрівся на полі з вихованцями міських ДЮСШ та подарував юним футболістам новенькі футбольні м’ячі.

Читайте також: Шапаренко про гол "Маріуполю": Боженька допоміг забити

Нагадаємо, 1 квітня футболісти київського "Динамо" з рахунком 3:2 перемогли у гостях ФК "Маріуполь" у матчі чергового, 25-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. Успіх динамівцям принесли три голи у другому таймі у виконанні Артема Бесєдіна, який відзначився на 47-й хвилині, Миколи Шапаренка (65) та Віктора Циганкова (72). У господарів маріупольського стадіону імені В. Бойка дублем у цьому поєдинку відзначився півзахисник Андрій Тотовицький (28, 79).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-