Шапаренко про гол

Шапаренко про гол "Маріуполю": Боженька допоміг забити

Відео
Укрінформ
Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Микола Шапаренко прокоментував свій гол у поєдинку 25 туру УПЛ проти "Маріуполя".

"У грі молодіжної збірної з англійцями я теж так пробивав, але там м’яч пролетів повз воріт. Зараз боженька допоміг забити", - сказав Шапаренко в ефірі програми "Про футбол"

Нагадаємо, 1 квітня футболісти київського "Динамо" з рахунком 3:2 перемогли у гостях ФК "Маріуполь" у матчі чергового, 25-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. Успіх динамівцям принесли три голи у другому таймі у виконанні Артема Бесєдіна, який відзначився на 47-й хвилині, Миколи Шапаренка (65) та Віктора Циганкова (72).

М’яч, який 19 річний півзахисник Микола Шапаренко красивим ударом зльоту пробив у "дев'ятку" воріт,  став для нього першим в основному складі "Динамо". Гравець вийшов на поле відразу після перерви за рахунку 0:1 на користь господарів і змінив хід зустрічі.

Читайте також: Хацкевич про матч у Маріуполі: Команди продемонстрували безкомпромісний футбол

Відео голу Шапаренка:

У господарів маріупольського стадіону імені В. Бойка дублем у цьому поєдинку відзначився півзахисник Андрій Тотовицький (28, 79).

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-