Футбол:

Футбол: "Медіа Група Україна" виграла тендер УЄФА на трансляції матчів

Укрінформ
Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) в черговий раз визнав надійність партнерства з медіахолдингом "Медіа Група Україна".

Медіахолдинг "Медіа Група Україна" виграв тендер на трансляції матчів збірної України з футболу в Лізі націй УЄФА, кваліфікацій чемпіонату Європи-2020 і чемпіонату світу-2022, а також ексклюзивне право на показ матчів фінальної частини Євро-2020 на території України. Про це повідомляє footballua.tv

Перемогу в тендері на трансляції найбільших змагань під егідою УЄФА здобули телеканали "Україна", "Футбол 1" і "Футбол 2".

Коментуючи перемогу "Медіа Групи Україна" в тендері УЄФА, директор телеканалів "Футбол 1" і "Футбол 2" Олександр Денисов зазначив: "Ми підписали довгострокову угоду з УЄФА і наступні 4 роки транслюватимемо матчі всіх європейських збірних. А це понад 1000 поєдинків, 140 ігрових днів і 200 тимчасових слотів. Щоб охопити весь цей обсяг трансляцій, у нас працюватимуть live-студії з включеннями з усіх матчів ігрового дня, студії, які готуватимуть глядачів до поєдинків і підводитимуть підсумки після їх закінчення.

Окрім звичних матчів Європейської кваліфікації, ми запропонуємо глядачу абсолютно новий продукт - Лігу націй УЄФА. Цей турнір покликаний підняти рівень і престиж футболу серед національних збірних. Товариські поєдинки поступово відходять на другий план, а їм на зміну приходять матчі з реальної спортивної складової - можливістю потрапити до фінальної частини чемпіонатів світу та Європи. Я думаю, що з появою нового турніру у виграші залишаться всі: вболівальники отримають ще більше видовищ і емоцій, а до нашої сітки мовлення додадуться понад 300 поєдинків.

Читайте також: "Футбол 1/2" і "Україна" ще 3 роки транслюватимуть Суперкубок України з футболу

Ключовою подією наступних 4 років безумовно стане ЄВРО-2020 року, який вперше пройде в 12 країнах-членах УЄФА. 50 матчів європейської першості і фінальний поєдинок, які глядачі побачать ексклюзивно в прямому ефірі наших телеканалів".

Фото: telegraf.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-