Томас Бах: Ігри-2026 краще провести в країні з готовою інфраструктурою

Томас Бах: Ігри-2026 краще провести в країні з готовою інфраструктурою

Укрінформ
Глава Міжнародного олімпійського комітету (МОК) Томас Бах хотів би, щоб заявку на проведення Олімпійських ігор-2026 виграла одна з країн, яка вже має готову інфраструктуру.

"Ми проводимо Ігри в трьох нових місцях - Сочі, Пхьончхан і Пекін. Але не можна піти і почати садити нове насіння, забувши про коріння. Настав час повернутися до цього коріння.

Ми хочемо показати організацію, яка принесе прибуток. Париж і Лос-Анджелес мають майже 90 відсотків готової інфраструктури для зимових Ігор. Саме це нам і треба. Норвегія? Це питання потрібно ставити не нам. Ми ясно дали зрозуміти, що хочемо повернутися до традицій. Буде це Європа, США чи Азія - я не знаю, але Норвегія, безумовно, відповідне місце", - цитує Баха Sport Arena

Читайте також: Київ зустрів чемпіона Ігор-2018 Абраменка та олімпійську збірну України

Нагадаємо, ХХІІІ зимові Олімпійських ігри проходили у Пхьончхані (Республіка Корея) з 9 по 25 лютого 2018 року. XXIV зимова Олімпіада пройде у Пекіні (Китай) з 4 по 20 лютого 2022 року. Столицю Олімпійських ігор-2026 МОК оголосить у вересні 2019 року на своїй 134-й сесії в Мілані (Італія).

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-